Registration Agreement

Prin solicitarea de īnregistrare pe forumul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură sunteţi de acord să nu publicaţi materiale false, defăimătoare, abuzive, vulgare, obscene. Nu sunt acceptate ameninţările, invadarea vieţii private a celorlalţi membrii ai formului, materialele pentru adulţi sau alte lucruri care nu respectă legislaţia īn vigoare. Prin īnregistrarea pe forum sunteţi de acord cu faptul că nu aveţi voie să publicaţi materiale care sunt sub incidenţa drepturilor de autor. Aceste materiale pot fi publicate doar cu consimţămāntul scris al proprietarului. Spam-ul, reclamele şi prezentarea de scheme piramidale sunt de asemenea interzise pe forumul APIA!
Reţineţi că este imposibil pentru administratorii şi moderatorii acestui forum să confirme validitatea postărilor. Vă rugăm să reţineţi că monitorizarea mesajelor publicate nu se realizează īn mod activ, prin urmare nu suntem responsabili pentru conţinutul mesajelor postate de către membrii īnregistraţi. Nu garantăm acurateţea, caracterul complet sau utilitatea informaţiilor prezentate de membrii simpli ai forumului. Mesajele postate reprezintă punctul de vedere al autorului. Dacă un mesaj publicat are un conţinut inacceptabil anunţaţi imediat administratorii sau moderatorii forumului. Personalul care administrează forumul īşi rezervă dreptul de a elimina mesajele cu conţinut inadecvat, īntr-un interval de timp rezonabil, īn cazul īn care se stabileşte că este necesară eliminarea acestuia. Acest proces se realizează manual şi din acest motiv mesajele nu pot fi şterse/editate imediat. Această regulă se aplică şi informaţiilor de pe profilul membrilor.
Sunteți responsabil īn totalitate de conținutul postărilor dumneavoastră. Īn plus, sunteți de acord să platiți despăgubiri și să exoneraţi de orice răspundere deținătorii acestui forum, orice website care are legătură cu acest forum şi personalul care raspunde de forum īn cee ace priveşte postările dumneavoastră. Deținătorii acestui forum īși rezervă, de asemenea, dreptul de a face publică identitatea dumneavoastră (sau orice alta informație postată de dumneavoastră pe acest forum) īn eventualitatea primirii unor reclamații sau acţiuni īn justiție provenite din orice situație neconformă cauzată de către dumneavoastră īn timpul utilizării acestui forum.
Īn momentul īnregistrării aveţi posibilitatea alegerii unui nume (user account) sub care veți posta şi a unei parole. Vă sfătuim să vă alegeți un nume adecvat. Nu comunicaţi parola dumneavoastră altor persoane, cu excepţia administratorului forumului, īn cazul īn care acesta vă solicită acest lucru. Nu utilizaţi sub nicio formă conturile altor persoane īnregistrate pe forum. Vă recomandăm să folosiți o parolă unică și complexă pentru contul dumneavoastră pentru a preveni furtul de identitate.
Imediat după īnregistrarea şi logarea pe forum, veţi putea completa datele de pe profilul dumneavoastră. Este responsabilitatea fiecărei persoane ca datele prezentate să fie corecte. Orice informaţie care prezintă suspiciuni de incorectitudine sau care conţine elemente vulgare va fi eliminată de administratori sau moderatori, fără o informare prealabilă. Pe lāngă aceasta se pot aplica şi sancţiuni (mustrare sau banare).
La fiecare postare IP-ul dumneavoastră este īnregistrat, pentru ca īn cazul īncălcării flagrante a regulilor forumului, acesta să fie banat sau pentru a putea fi contactat furnizorul de servicii de internet. Aceste lucruri se vor īntāmpla numai īn cazul īn care se constată o īncălcare majoră a acestui angajament.
Vă rugăm să aveţi īn vedere că forumul APIA se foloseşte de mesaje de identificare de tip cookie, un fișier de mici dimensiuni, īn general alcătuit din litere și cifre, care este descărcat īn memoria unui calculator (sau altui echipament folosit pentru navigare online - telefon mobil, tabletă, etc.), atunci cānd utilizatorul accesează un anumit site web. Aceste mesaje sunt folosite pentru a vă uşura procesul de logare pe forum. Acest soft nu colectează şi nu trimite alte informaţii calculatorului dumneavoastră.
Forumul APIA a fost creat strict pentru informarea fermierilor și a tuturor categoriilor de public interesat cu privire la schemele/măsurile de plată gestionate de instituția noastră īn anul 2017, precum şi la modalitatea de accesare a acestora.
Īn ce privește informațiile privind stadiul cererilor de plată/dosarelor (plăți, controale administrative/pe teren/teledetecție) depuse de beneficiarii APIA īn campaniile anterioare, vă aducem la cunoștiință că acestea sunt date confidențiale și se solicită īn nume propriu prin adresă scrisă, īn care sunt precizate toate datele de identificare, respectiv numele şi prenumele/denumirea exploataţiei, codul unic de identificare APIA, centrul judeţean/local unde a fost depusă cererea de plată, campania de plată şi tipul de subvenţii pentru care se solicită informaţii.
IMPORTANT: Nu furnizaţi sub nicio formă date sau informaţii personale (cod identificare exploataţie, cod numeric personal, CUI al societăţii, conturi bancare etc.) direct pe forum!
Solicitările de acest gen se pot transmite adresa de e-mail: relatii.cu.publicul@apia.org.ro sau pe fax: 021/30.54.900.